Op donderdag 21 Februari bracht een Chinese delegatie een bezoek aan Fytagoras

De delegatie bestond uit: Mr. Bing Yuan (director) van de Center for International Cooperation of China National Development and Reform Commission, Mr. Hanxiang Zhang (director) van China population and development research Centre and National Health Commission, Ms. Zixuan Liu, Guohe silk road industrial cooperation promotion office, International Exchange Centre, Mr. X. Y. Zhang (director) Beijing 1+X institute,  Mr. Hao Dong (international cooperation manager ) Beijing 1+X institute, Ms. Wen Hui  Fan  (project cooperation manager ) Beijing 1+X institute, representatives from WHO.

De delegatie was geinteresseerd in de volgende onderwerpen: Academic exchange and cooperation, Scientific research topics and Applied scientific research. Fytagoras hield twee presentaties waarbij deze onderwerpen behandeld werden. Na een uitgebreide discussie werden de laboratoria van Fytagoras bezocht. De delegatie was zeer tevreden over de verkregen informatie en het bezoek aan Fytagoras en vervolgde hun reis door Nederland.