Fytagoras gaat samenwerking aan met Chinese Jilin Academy of Agricultural Sciences

Fytagoras gaat samenwerking aan met Chinese Jilin Academy of Agricultural Sciences

met Geen reacties

Fytagoras is trots dat een samenwerkingsverband met JAAS, een door de overheid bestuurde Academie voor Agricultural Science, is aangegaan op het gebeid van industriële cannabis. Een Fytagoras delegatie bestaande uit Prof. Dr. B. van Duijn, Dr. H. Korthout, Dr. Y. Zhou en Drs. F. van Horssen,  was aanwezig bij de formele ondertekening van de overeenkomst en de daarop volgende  persconferentie in de provincie Jilin in China. Hierbij werden de onderzoeksplannen gepresenteerd aan de nationale pers. Naast de persconferentie is er nog een bezoek gebracht aan de vice-Gouverneur Ms. Li Yue van de Jilin provincie, om de plannen toe te lichten.

Fytagoras heeft hierdoor betere toegang gekregen tot de Chinese markt doordat er een langdurige onderzoek overeenkomst is afgesloten op het gebied van  de ontwikkeling van industriële Cannabis. Dit onderzoek zal meerdere jaren in beslag nemen met als doel de gecontroleerde productie en verwerking van industriële cannabis en daarnaast de economische voordelen van de afgeleide producten voor de provincie Jilin verder te ontwikkelen, uit te breiden en te optimaliseren.

Foto boven: Industrial Cannabis Cooperative Research Press Conference in Jilin Province. Foto links midden: Speaker Prof. Dr. Bert . van Duijn, Chief Scientific Officer Fytagoras en Dr. Yingjie Zhou. Foto’s rechts: Speaker Mr. Xinghong Wu, President of academy of agricultural sciences en speaker Ms. Wenqian Shao, Chief Executive Officer van Fytagoras. Foto linksonder: Speaker Mr Guo, Chaiman of the board of Jilin Zixin Pharmaceutial. Foto rechtsonder : In het kader van de samenwerking op het gebied van onderzoek naar industriële cannabis was er ook een bijeenkomst met  Vice Gouverneur, Ms. Li Yue.